Поръчай ми едни Crupon!

Времето се затопли и, както правя почти винаги, аз се сетих, че имам нужда от нови сандали в последния момент. Обикновено, когато осъзная належаща нужда от обувки, просто излизам и купувам първите, които ми харесват, обикновено евтини, прекалено евтини дори. Така успешно запълних цял дрешник с евтини, неудобни и неприложими в ежедневието ми обувки. И когато отворих този дрешник, за да потърся нещо, което бих могла да обуя, не намерих нищо подходящо.

Преди около седмица във Фейсбук намерих статията на Sofia Live „На босо“. 484217_226597957483965_1941214709_nЗачетох се и установих нещо много приятно: група (или поне предполагам, че е група) българи явно са взели решението да стартират необичайно чаровен бизнес. Те изработват ръчно сандали. Един единствен модел (поне засега), 5 цвята. Продават ги онлайн.

Моделът веднага ми допадна и се разрових в сайта на Crupon. Там намерих интересна информация за изработката и материалите, с които работят в Crupon, както и много привлекателни снимки. Въпреки всичко усещах негативизма у себе си – тези сандали не само излизаха от досегашния бюджет, който бях отделяла за сандали (около 20-30 лв., a цената на Crupon e 68 лв.), но и трябваше да ги поръчам по интернет. Нося размер 38,5, предположете сами колко наистина ме плаши поръчката на обувки, които не мога да пробвам на момента. Crupon обаче се бяха погрижили и за това – в сайта им можете да намерите упътване как да измерите точно стъпалото си, за да разберете точния размер обувки, които трябва да поръчате.

Остана единствено проблемът с цената. Погледнах отново плахо към дрешника, пълен с неудобни, жулещи, създаващи пришки и мехури евтини обувки. Помислих колко ли е трудно ръчно да изработиш сандали. Помислих си и колко е трудно да стартираш необичаен бизнес в България. Исках да подкрепя желанието да предлагаш нещо ново и различно в родината. А и имах нужда от сандали… Направих единственото възможно – поръчах си едни Crupon. И да, почувствах се много, много добре 🙂

Повече за Crupon, освен в сайта им, можете да разберете и във Фейсбук страницата им.

P.S. Разбира се, след хубавото чувство, усетих и напиращото нетърпение – иска ми се да пристигнат още сега, няколко часа след като ги поръчах, но знам, че ще трябва да почакам още няколко дни. Очаквайте повече отзиви след доставката (която между другото е безплатна) 🙂

*Снимките са взети от Фейсбук страницата на Crupon.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: