Reuse. Reduce. Remix.

За повечето ми приятели не е тайна, че често си пазарувам от магазини за стоки втора употреба. На мнение съм, че в тях може да се открият големи съкровища на доста ниски цени – а и защо е нужно за една дреха да плащаме 50 или 100 лв. , когато можем да я вземем в непокътнато състояние на цена между 5 и 20 лв. Купуването на стоки втора употреба е чудесен начин да ограничим разходите си и да използваме отново дреха, чанта или уред, вместо те да бъдат хвърлени и заменени с нови.

Преди време попаднах на онлайн магазина за дрехи и аксесоари втора употреба remix.bg – някои от нещата в него са на доста висока цена, но, както споменах и по-горе, има и доста изгодни предложения. В началото на седмицата се сетих да потърся в него лятна дънкова рокля и бях впечатлена, както от качеството на дрехите, така и от начина на доставка.

Дрехите пристигнаха в рамките на 3 дни в ето този вид:

А ето ги и дрешките, които се криеха вътре (цената на роклята е 12 лв., а на тениската – 3 лв. Доставката се осъществява в рамките на 3,80 лв.):

Reuse. Reduce. Remix. Това е мотото на магазин Remix.

One thought on “Reuse. Reduce. Remix.

Add yours

  1. Здравей, момиче!
    Много се радвам, че изповядваш тази т.нар. философия за употребяваните вещи. И още повече се радвам, че без срам го споделяш. За съжаление не са малко хората, които се срамуват да си го помислят, или ако пазаруват употребявани стоки ги е срам да си го признаят. А всъщност в това има много смисъл. Аз като управител на една от фирмите за продажба на употребявани компютри, лаптопи втора ръка и въобще подобна техника съм удивен, че напоследък българина се пречупи. Може би за това имат вина и масовите реклами на два големи сайта за употребявани стоки. Вече изобщо не е срамно да си кажем, че сме купили нещо на сметка, пък макар и втора ръка. И си права, че понякога е рисковано особено с употребяваната техника. С дрехите риска е по-малък и дори да не стават, загубата ще е малка. Ако не е нахално да похваля нашата фирма със слогана ни: Интерсервиз-20 – бутик за употребявани лаптопи и компютри. Спирам с рекламата, дано не съм нахлен 🙂
    Желая ти здраве и успех. Напред и нагоре!

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: